Päiväkodit, koulut ja muut ryhmät

luokkaretki

Zoolandian retkipäivään sisältyy monta iloista hetkeä ja elämystä. Voitte levähtää nauttien omia eväitä tai varata ruokailun Ravintola Härmälinnassa. Grillipaikoilla voi hengähtää hetken nauttien ja vaikka laulellen . Huomioithan, että grillaus kannattaa varata etukäteen sillä käymme sytyttämässä tulen teille valmiiksi. Tervetuloa puuhapuistoomme  ja eläinpihallemme!

Ryhmäretket tulee varata etukäteen.
Lisätiedot ja varaukset 010 423 4140 tai zoolandia@zoolandia.fi

Päiväkoti ja kouluryhmät

KEVÄTRETKIPAKETIT 2024
Toukokuussa vko 21

Tervetuloa viettämään vauhdikasta retkipäivää Zoolandiaan! Käytössänne sisätiloissa ovat Toimintahalli, alakerran leikkipaikka sekä tallin puuhat. Unohtamatta kauhukujaa, jonne uskaltautuvat vain rohkeimmat (suositusikä 12 vuotta). Tarjolla on kaikenlaista puuhaa aina kiipeilystä soft tykkeihin ja salakäytäviin sekä kauppaleikistä pehmopolleihin ja seikkailupomppulinnaan.

Ulkonakin riittää tekemistä vaikka kuinka! Seikkailualueella on labyrintti, vaijeriliuku ja keinut. Polkuautot, taitopyörät, pyörivä putki, Tower ja sähköautot haastavat kaikki leikkimään. Leikkimökkejä, keinuja, pomppua, kiipeilyä ja hiekkaleikkejä näitä kaikkia löytyy meiltä Hupipuiston laitteiden lisäksi. Siellä käytössänne ovat kaikki alueen laitteet: hyppyvene Nautic Jet, Komet, jossa keinutaan kuin laivassa, Jungle Loopilla tehdään silmukoita eteen- ja taaksepäin sekä Luna Loop, jolla pääsee pyörimään kuperkeikkaa sekä tietenkin Vulcano, joka valloitetaan kiipeämällä. Kaikkia Hupipuiston laitteita ohjataan itse, aikuisen valvojan ollessa mukana. Retkipäivän aikana karusellit; Lentokone, Juna ja Leppäkerttu pyörittävät lapsia. Puuhan lomassa on kiva käydä tervehtimässä rakkaita eläinasukkaitamme, jotka asustavat omissa aitauksissaan sekä ulkona että sisällä.

Huomioittehan, että osa laitteista on käytössä vain kesäkaudella. Vierailunne ajan avoinna ovat Lahjatalo ja Kahvila, josta saa kahvia, virvokkeita, pientä suolaista ja makeaa, makeisia, jäätelöä sekä leluja / matkamuistoja.

RYHMÄHINNAT Paketti 1

22,00 €/hlö, alle 1 vuotiaat maksutta.
sis. sisäänpääsyn Zoolandiaan.

RYHMÄHINNAT Paketti 2

27,00 €/hlö.
sis. sisäänpääsyn Zoolandiaan sekä evässämpylän ja mehun.

RYHMÄHINNAT Paketti 3

30,50€ lapset, 33,50€ aikuiset.
sis. sisäänpääsyn Zoolandiaan sekä ruokailun, jossa tarjolla joko ranskalaiset ja nakit tai kiusaus, salaattipöytä, leivät ja levite sekä ruokajuomat.
Erityisruokavaliot + 2 €/hlö.

Ryhmäpaketit edellyttävät väh. 15 hlöä (330,00 €) sekä yhteismaksua. Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lasku. Mikäli maksutavaksi valitaan lasku, tulee laskutusosoite ilmoittaa varauksen yhteydessä. Laskuun lisätään laskutuslisä 4 €. 
1 opettaja/ ryhmänvalvoja pääsee maksutta 5 maksavaa lasta kohden.

Paketti 2:n sämpylä ja mehu on 5,00€ ja paketti 3:n lounas on 12,00€ (ilmaisista aikuisista).

Linja-autonkuljettaja pääsee maksutta alueelle sekä saa kahvilipun (ruokailu ryhmän mukana 12,00€).

Pyhäpäivänä retkihintoihin lisätään +20%

Pyörivä putki
Trampoliini
Maapomppu

Lisätiedot ja varaukset

Puh. 010 423 4140 tai zoolandia@zoolandia.fi