aktiviteetit

Mikä voisikaan olla mieleenpainuvampaa kuin tarjota ryhmällesi ainutlaatuinen kokemus Zoolandian monipuolisessa ja hauskassa ympäristössä! 

Tervetuloa Zoolandiaan viettämään mieleenpainuva päivä! Tarjoamme ryhmille paljon erilaista toimintaa sekä eläinten kanssa että ilman. Kokouspäivän piristykseksi, luokkaretken huippuhetkeksi tai oman harrastusporukan iloksi voitte valita mieleistänne lisäpuuhaa. Voimme myös räätälöidä paketteja toiveidenne mukaan. Katso lisää, mitä kaikkea kivaa on tarjolla!

Mystinen metsästys

Kuurainen metsästysrata, jossa käytössä ovat infrapuna-aseet. Tarkkuutta ja vakaata kättä vaaditaan kun pitkospuita pitkin kävellessä ilmestyy metsästä silmiä, joiden keskelle ammutaan. Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, joita muut voivat seurata reaaliajassa toimivista näytöistä. Ei muuta kuin hauskaa kisaa kavereiden kanssa!  

Rodeoratsastus

Koko porukka testaamaan kuka pysyy pisimpään villin härän selässä! Jos vahingossa kuitenkin putoaa, niin alla oleva ilmatäytteinen patja on mukavan pehmeä. Koska Rodeossa voi valita kolmesta eri vaikeusasteesta, niin se sopii kaikille innokkaille ratsastajille.

Äänimaljarentoutus

Anna mielen rentoutua, kehon rauhoittua ja korvien kuunnella äänimalja rentoutusta. Tämä on hyvä tapa työntää stressit sivummalle ja elää juuri siinä hetkessä.

Tankofutis

Koe jalkapallo aivan uusin silmin. Jättikokoinen versio suositusta pöytäjalkapallosta on mahtava ryhmäpeli. Kaikki pelaajat ovat kiinni pelikentässä ja joukkueet joutuvat toimimaan yhtenä tiiminä voittaakseen pelin. Hauskuus on taattu!
Kentälle kerrallaa 12 pelajaa (6/ joukkue)

WipeOut

Pudotuspeli, jossa pyörii kaksi eri korkeudessa olevaa palkkia. Tehtäväsi on hypppiä palkkien yli ja pysyä kisassa mukana.
Ketä putoo ekana!

 

 

Zoolandian puuha- ja pulmarastit

Etsi rastit ja vastaile päättely- ja pulmatehtäviin. Kierros on tehty Zoolandian alueelle, joten samalla saa hyvän pienen happihyppelyn virkistämään mieltä.

Labyrintti

Labyrinttiin on piilotettu viisi eläinhahmoa, Löydä ne! Tehtävästä voi rakentaa joko etsimispelin tai kisan aikaa vastaan, ei muuta kuin kokeilemaan.

Saunajooga

Savusaunan lauteilla on ihanan lempeää lisätä liikkuvuutta kehoon, samalla antaa koko mielen rentoutua. Suuri savusaunamme mahdollistaa ryhmäjooga hetken saunan lauteilla.

Pihajooga

Pihajooga on parasta mielen rentoutusta. Liikkuvuutta kehoon ja happea keuhkoihin ihanasta ilmasta nauttien.

Puistojumppa

Hiphei ja hyppy…ei väkisin vääntämistä vaan oiva tapa saada pieni hiki pintaan ja nauttia liikunnan ilosta ulkoilmassa. Oi mikä olo ihanan ulkojumpan jälkeen lähteä saunan lauteille nautiskelemaan lempeistä löylyistä.

JA PALJON MUITA VAIHTOEHTOJA, KYSY LISÄÄ!

PIENEMMÄT JA ISOMMAT KOKOUSTARJOILUT

Onnistuneeseen päivään saat tarjoilut meiltä vaivattomasti ja helposti.

Kysy lisää! 

Ruokailu

Lisätiedot ja varaukset

Puh. 010 423 4140 tai zoolandia@zoolandia.fi